Вредна помоћ за породицу Смуков

Недавно приспела донација Дијане и Силване из Мелбурна од 300 долара за слепог дечака, 13-годишњег Александра Смукова, из Добринаца код Руме, али и 200 долара Људи добре воље из Торонта стигла је у руке његове породице.

За то се побринула мајка Александра, дошавши у београдско Дописништво “Вести” како би све дарове преузела, али и упутила најтоплије речи захвалности пријатељима из далека, које није имала прилику да упозна.

– Мало је рећи хвала свим тим дивним људима који мисле на нас и који не посустају када је реч о подршци нашој породици. Хвала им од срца! Нека им драги Бог стоструко врати. Дарови су нам стигли у више него добар час, баш као што нам је пред Васкрс стигло и 150 долара племените Рајке Тарлаћ из Сиднеја и њених хуманих пријатеља. Супруг Душан је веома лоше, више не може у надницу, па самим тим је и наша породица у проблему јер троје деце инвалида треба однеговати, а то није нимало лак задатак. Све вам врло брзо и лако понестане. Тешко је рећи и на шта ћемо пре ове дарове утрошити јер се не зна шта је прече, па морамо паметно да располажемо оним што смо добили. Много нам је помогао и Миле столар и његова супруга, пре свега за нашу Нину и Николину пеленама и гардеробом. Да није било њих, стварно не знам како бисмо прегурали све недаће које нас не пуштају. Упркос свему што је нашу породицу снашло, богатији смо за невероватне пријатеље широм света, чиме мало ко може да се похвали. Били су уз нас у најкритичнијим временима и нису нас напустили. Хвала свима, без њих би нам живот био много тежи – поручила је Александра Смуков и додала да Ацин оптимизам не дозвољава њој и супругу да посустану.

Извор: Вести онлине

Фото: Хуманитарна организација Срби за Србе

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer